O καιρός σήμερα


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 17, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 5 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα και στη Νότια Πελοπόννησο από 10 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 6 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 20 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 18, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 7 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ, αλλά στα βόρεια πελάγη, στις Βόρειες Κυκλάδες και στα ανατολικά παράκτια τμήματα θα αγγίξουν τοπικά και τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Ο καιρός στην Αττική
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.