Πύρινη κόλαση στο Αλαμανο και στην ευρύτερη περιοχή,φωτιά στο βουνό προφήτης Ηλίας και στο καταπρασινο βουνο της "Βουκινας".

Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν από το πρωί της Τετάρτης οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Κορινθία έπειτα από μεγάλη πυρκαγιά η οποία ξέσπασε στην περιοχή Κεχριές.

Η φωτιά πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις εξαιτίας και των ισχυρών σχετικά ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Υπάρχουν πολλές διάσπαρτες εστίες στον ευρύτερο χώρο που έχει επεκταθεί η πυρκαγιά. 

Στο μέτωπο από την πρώτη στιγμή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης ενώ στην κατάσβεση βοηθάει και ο στρατός. Όλα δείχνουν πως οι προσπάθειες κατάσβεσης θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Αυτή την ώρα επιχειρούν 143 πυροσβέστες με 42 οχήματα, ειδικό μηχανοκίνητο πυροσβεστικών επιχειρήσεων, 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος επιχειρούσαν νωρίτερα 10 ελικόπτερα και 7 αεροσκάφη. Παράλληλα, συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.
.Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες , φαίνεται να έχουν καεί κάποια σπίτια και να έχουν υποστεί υλικές ζημιές κάποια ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.