Ο καιρος σημερα

 


Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -11 έως -3 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -6 έως 1, στη Θεσσαλία από -7 έως 1, στην Ήπειρο από -6 έως 4, στην Ανατολική Στερεά από -6 έως 3, στη Δυτική Στερεά από -3 έως 4, στην Ανατολική Πελοπόννησο από -3 έως 6, στη Δυτική Πελοπόννησο από 0 έως 8, στα νησιά του Ιονίου από -1 έως 6, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από -1 έως 4, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 2 έως 7, στις Κυκλάδες από 3 έως 8, στα Δωδεκάνησα από 3 έως 11 και στην Κρήτη από 7 έως 10 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα γίνουν μεταβαλλόμενοι 2 έως 4 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική κατά τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά και βροχοπτώσεις ή χιονόνερο στα πεδινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από -2 έως 3 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.