ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ του νομού έλειπε από την σχετική λίστα των επιχορηγήσεων του Δήμου Κορινθίων!!!!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας σχετικά με την επιχορήγηση του Δήμου μας γιά το έτος 2021. Η αίτηση του σωματείου μας προς τον Δήμο Κορινθίων είναι η υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου όπως αυτή ψηφίστηκε και εγκρίθηκε και αναρτήθηκε στην Διαύγεια τον Ιανουάριο του 2019 μετά από πρόταση του κυρίου Νανοπουλου. Τα χρήματα αυτά θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι πλέον ότι τα οφείλει ο Δήμος Κορινθίων στην Ιστορική ομάδα της πόλης μας και αρνείται μέχρι τώρα νά υλοποιήσει την απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου. Στο τελευταίο δε δημοτικό Συμβούλιο που συζητήθηκε το θέμα των επιχορηγήσεων η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ του νομού έλειπε από την σχετική λίστα!!!!!

Θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι για το έτος 2020 το ποσο των 2000 (δυο χιλιάδες)ευρώ που εγκρίθηκαν για το σωματείο μας δέν το αποδεχθήκαμε. Ζητάμε από όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων καί τους δημοτικούς συμβούλους να πάρουν δημόσια θέση στο επόμενο συμβούλιο ώστε να γνωρίζουν ΟΛΟΙ οι Κορίνθιοι τους Δημοτικούς Συμβουλους που αρνούνται να υλοποιήσουν την απόφαση . Να τονίσουμε ότι η θέση του Δ/Σ μάς είναι ότι οποιοδήποτε άλλο ποσο επιχορήγησης δεν θα γίνει αποδεκτό παρα μόνο αυτό που της οφείλεται εδώ και 2 χρόνια. Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1963 είναι το μόνο ποδοσφαιρικο σωματείο που δεν έχει επί χορηγηθεί από τον Δήμο μας από το 2014. 

 Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.