ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Προκήρυξη Αρχαιρεσιών


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Π ρ ο κ ή ρ υ ξ η  Α ρ χ α ι ρ ε σ ι ώ ν

Πληροφορούμε τα μέλη του Σωματείου μας ότι την Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. στην μεγάλη αίθουσα του ισογείου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κορίνθου (Κολοκοτρώνη 54) πρόκειται να διεξαχθεί Γενική Συνέλευση με σκοπό την ανάδειξη νέων οργάνων του Σωματείου.

Η διαδικασία είναι σύμφωνη με τις επιταγές του Καταστατικού εφ’ όσον παρήλθε η 3ετής θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Κατά την συνεδρίαση θα γίνει εκλογή μελών της Εφορευτικής Επιτροπής και από την απερχόμενη Διοίκηση παρουσίαση των πεπραγμένων της. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες.

Παρακαλούνται τα μέλη που επιθυμούν να λάβουν τον λόγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας να το δηλώσουν στο mail του Σωματείου που αναφέρεται στο τέλος της ανακοίνωσης αυτής.

Για την διευκόλυνση της διαδικασίας όσα μέλη έχουν αποφασίσει ήδη την κατάθεση υποψηφιότητας για κάποια από τις προβλεπόμενες θέσεις να το δηλώσουν στο mail του Σωματείου. Άλλως η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει μια ώρα πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Οι υποψηφιότητες αυτές είναι :
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
Μέλος Εξελεγκτικής Επιτροπής
Και κάθε μέλος δύναται να επιλέξει μια εξ αυτών.

Σημειώνεται ιδιαιτέρως ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση και εγγραφής στον κατάλογο ομιλητών έχουν όλα τα μέλη. Δικαίωμα υποψηφιότητας και ψήφου έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα μέχρι και τον Μάιο 2022. Δίδεται η δυνατότητα να τακτοποιηθούν τυχόν ταμειακές εκκρεμότητες μέχρι και πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.