Μαρια Πρωτοπαππα. Η Δύναμη Δημιουργίας είναι μία παράταξη που δημιουργήθηκε από την ανάγκη, να σταματήσει η οπισθοδρόμηση του δήμου Λουτρακιου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

 


𝚨𝚷𝚲𝚬𝚺 𝚱𝚨𝚰 𝚱𝚨𝚯𝚨𝚸𝚬𝚺 𝚱𝚶𝚼𝚩𝚬𝚴𝚻𝚬𝚺

Η Δύναμη Δημιουργίας είναι μία παράταξη που δημιουργήθηκε από την ανάγκη, να σταματήσει η οπισθοδρόμηση του δήμου Λουτρακιου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Απέναντι μας έχουμε μία δημοτική αρχή, που έχει παγιωθεί ως καθεστώς.

-Εκλέγονται οι ίδιοι και οι ίδιοι, οι οποίοι δηλώνουν «επαγγελματίες» της αυτοδιοίκησης και δεν ακούν τίποτα και κανένα.

-Τις έμμισθες θέσεις τις καταλαμβάνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι και δεν χωρά κανένας νέος ανάμεσα τους

-Αντί να παράγουν έργο, δημιουργούν σχέσεις εξάρτησης με τους πιο ευάλωτους πολίτες.

-Στηρίζονται από τα ίδια ακριβώς οικονομικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία έχουν και αυτά σχέσεις εξάρτησης με τον δήμο.

-Διαχειρίζονται το δημοτικό χρήμα, χωρίς πρόγραμμα, σχέδιο και προοπτική, εξυπηρετώντας μόνο τις ανάγκες της πολιτικής τους επιβίωσης.


Έ𝝼𝝰 𝝹𝝰𝝷𝝴𝞂𝞃ώς 𝝿𝝾𝞄 𝝹𝝰𝞃ά𝞅𝝴𝞀𝝴 𝞃𝝰 𝝴𝝽ής 𝝰𝝿ί𝞂𝞃𝝴𝞄𝞃𝝰:

-Να υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών σε όλους τους τομείς

-Να πείσει τους πολίτες ότι πρέπει να βολεύονται με το λίγο και το πολύ μέτριο που τους παρέχουν οι μόνιμοι επαγγελματίες σύμβουλοι και παρατρεχάμενοι.

-Να υποβαθμίσει τις δημοτικές υποδομές και την δημοτική περιουσία.

-Να απαξιώσει τις δημοτικές επιχειρήσεις και να βρίσκονται σήμερα ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΕΣ με αβέβαιο το μέλλον τους

-Να δημιουργήσει αποκλεισμούς στην κοινωνία. Οσοι είναι ψηφοφόροι του κ. Γκιώνη, έχουν άπλετη πρόσβαση στον δημοτικό κορβανά, ενώ οι υπόλοιποι είναι αποκλεισμένοι από παντού.

-Να επαίρεται που έγινε «μεσίτης» σε αμφιβόλου πιστότητας επιχειρηματικά deals

-Να θέσει με την αλλοπρόσαλη στάση και την πολιτική της το Καζίνο Λουτρακίου υπερχρεωμένο και σε κατάσταση κινδύνου με το μέλλον των εργαζομένων αμφίβολο και τον άλλοτε κραταιό δήμο μας έρμαιο στα χέρια πιστωτών και κατασχετών.


𝚫𝚬𝚴 𝚬𝚰𝚳𝚨𝚺𝚻𝚬 𝚶𝚲𝚶𝚰 𝚰𝚫𝚰𝚶𝚰 

Ολους εμάς που συγκροτούμε την Δύναμη Δημιουργίας δεν αμφιβάλει κανένας ότι θα μας έστρωναν κόκκινα χαλιά για να είμαστε μαζί τους και να μοιρζόμαστε την ίδια θλιβερή  εξουσία.

Πολλοί απαρνήθηκαν οφίτσια, μισθούς και δόξα, γιατί όλοι μαζί επιλέξαμε από την προσωπική βόλεψη τον άλλο δρόμο.

Τον δρόμο τον δύσκολο, του προσωπικού καθήκοντος και τις ευθύνης απέναντι σε ότι αγαπάμε, ονειρευόμαστε και ελπίζουμε για τον τόπο μας.

Είναι δρόμος δύσκολος και επίπονος. 

Αντισταθήκαμε και αντιστεκόμαστε, στις πιέσεις, τους ψυχολογικούς και όχι μόνο εκβιασμούς, στην ισοπέδωση και τον εκμαυλισμό που είναι διάχυτος γύρω μας.

Προσωπικά σας εγγυώμαι ότι αυτόν τον άνισο αγώνα θα τον κερδίσουμε, γιατί στην Δύναμη Δημιουργίας, στρατεύονται, πολίτες, επιστήμονες, επαγγελματίες, νέοι και νέες, άνδρες και γυναίκες  που βάζουν το μέλλον των παιδιών του πάνω από τα προσωπικά μικροσυμφέροντα.

Γιατί μπορούμε να σταματήσουμε την κατηφορική πορεία και να πάμε και πάλι τον δήμο μας στην κορυφή.

Γιατί είναι χιλιάδες οι πολίτες που δεν αντέχουν άλλο την παρακμή!

Αυτοί λοιπόν με τις καρέκλες τους και εμείς με τους πολίτες.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.