Ο Θεόδωρος Βσσιλακοπουλος για το πάρκο ανεμογεννητριών που θα φυτευτεί με διαδικασίες fast-track στα όρια των νομών Κορινθίας και Αργολίδας

 


Σήμερα στη συνεδρίαση του ΠΣ Πελοποννήσου ως 10ο θέμα είναι το παρακάτω. Σε τι αναφέρεται το θέμα αυτό; Σε ένα πάρκο ανεμογεννητριών που θα φυτευτεί με διαδικασίες fast-track στα όρια των νομών Κορινθίας και Αργολίδας. Η γνωμοδότηση του ΠΣ δεν είναι δεσμευτική, αλλά ο κάθε καλοπροαίρετος θα έθετε το εξής ζήτημα: Τι λέει η εισήγηση; Αλλά εισήγηση για το θέμα δεν έχει φτάσει ακόμη στους περιφερειακούς συμβούλους, έτσι ώστε να έχουν υποτυπωδώς εμπεριστατωμένη άποψη για το θέμα! ΘΑ την πάρουν μετά τη συνεδρίαση απ'  ότι φαίνεται! 


ΘΕΜΑTA ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


10. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Εγκατάσταση και λειτουργία αιολικού σταθμού παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) εγκατεστημένης ισχύος 14,40MW και των συνοδών έργων οδοποιίας και ηλεκτρικής διασύνδεσης αυτού, της εταιρείας «ΛΕΚΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.», στη θέση “ΛΕΚΚΑ”, των Δ.Ε.

Σαρωνικού και Μυκηναίων, των Δήμων Κορινθίων και Άργους – Μυκηνών των Π.Ε. Κορινθίας και Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, (ΠΕΤ: 2111670127) (εξ αναβολής).

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γανώσης Αναστάσιος, Αντιπεριφερειάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.