ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test COVID- 19 τη Δευτέρα 23.08.2021



Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Hellenic Red Cross Παράρτημα Κορίνθου και τον Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων θα διεξάγει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19.

Ειδικότερα, οι Κινητές Μονάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, στο Δημοτικό Κτήριο Beau Rivage - πρώην ξενοδοχείο - (Ποσειδώνος & Ήρας 2, Παραλία Λουτρακίου) και θα διενεργούν rapid test από τις 09:30 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ.

🗒 Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραιτήτως το ΑΜΚΑ.

-----------------

Να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα μπορούν να δηλώσουν το αρνητικό αποτέλεσμα του Rapid Test στην ιστοσελίδα www.gov.gr στον σύνδεσμο «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19» (https://www.gov.gr/.../bebaiose-arnetikou-diagnostikou...) και να εκδώσουν την αντίστοιχη βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου (Self-test ή Rapid-Test). Οι ενδιαφερόμενοι ταυτοποιούνται στην πλατφόρμα με τους κωδικούς Taxisnet, ενώ μετά την είσοδό τους θα κληθούν να καταχωρήσουν και τον ΑΜΚΑ τους.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.