Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ της Ομάδας Εθελοντών Ραδιοερασιτεχνών Πελοποννήσου και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»




Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ της Ομάδας Εθελοντών Ραδιοερασιτεχνών Πελοποννήσου και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»


Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Πρόεδρός της  Ομάδας Εθελοντών Ραδιοερασιτεχνών Πελοποννήσου (Ο.Ε.Ρ.Π.), κ. Μιχαήλ Μεζίνης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος στο Νέο Πανελλήνιο Επιχειρησιακό Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης του Οργανισμού, στην Αττική.


Με την υπογραφή του Συμφώνου οι δύο πλευρές ξεκινούν κοινή προσπάθεια με σκοπό  την έναρξη μίας συστηματικής και ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών που θα έχει ως στόχο την υλοποίηση από κοινού δράσεων σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων και ενηλίκων, μέσω των Προγραμμάτων Amber Alert Hellas και Missing Alert Hellas, τα οποία ενεργοποιούνται από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» με την έγκριση της Ελληνικής Αστυνομίας.


Συγκεκριμένα στις περιπτώσεις ενεργοποίησης του Amber και Missing Alert Hellas:


Ενόψει της σαφούς βούλησης των δύο πλευρών να συμμετάσχουν ενεργά στο πρόγραμμα Amber Alert Hellas και στο πρόγραμμα Missing Alert Hellas, και οι δύο φορείς, αποφασίζουν να δραστηριοποιηθούν και συνεργαστούν για την από κοινού συνδρομή στην επιδίωξη της εκπλήρωσης των Προγραμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.