Η Ο.Ε.Β.Ε ΚΟΡΙΝΘΊΑΣ απαντά στην επισκεψη Χατζηδάκη και την προσκληση απο την ΔΕΕΠ Κορινθίας


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                              Κόρινθος,  23/6/2023


Λάβαμε από την ΔΕΕΠ Κορινθίας την Τρίτη πρόσκληση, για να παρευρεθούμε στην συνάντηση που θα είχαν οι επιχειρηματίες με τον πρώην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της κυβέρνησης της ΝΔ, κ. Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος θα επισκεπτόταν την Κόρινθο την Τετάρτη το μεσημέρι στις 12. Με αφορμή την πρόσκληση και την επίσκεψη αυτή θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

1. Δεν είναι δυνατόν να μπορέσουμε σε ώρες που εργαζόμαστε να αφήσουμε τις εργασίες μας και να συναντήσουμε τον κ. Υπουργό, όταν μάλιστα ενημερωνόμαστε γι αυτό την προηγούμενη ημέρα.

2. Έχουμε κατ’ επανάληψη θέσει τα αιτήματα των μικρομεσαίων επιχειρηματιών στους διάφορους εκπροσώπους της πρώην κυβέρνησης που έχουν επισκεφτεί την Κορινθία και με διάφορους τρόπους (γραπτά, σε συναντήσεις σε ημερίδες κ.λπ.). Δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση επί της ουσίας. Μάλιστα στο γραπτό αίτημα που απευθύναμε πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου σε όλους τους υποψήφιους βουλευτές και τις υποψήφιες βουλεύτριες της ΝΔ  του Νομού μας δεν πήραμε καμία απάντηση.

3. Στη συνάντηση που έγινε στις 7 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Κορινθίας με πρωτοβουλία τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Τριανταφύλλου, Διευθυντής της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων Ν.Δ. απαξίωσε πλήρως να απαντήσει επί της ουσίας στα αιτήματα της ΟΕΒΕ Κορινθίας που του τέθηκαν υπόψη και αντιμετώπισε την τοποθέτησή μας με απόλυτη αλαζονεία υποτιμώντας την παρουσία και τις θέσεις μας.

4. Η έκθεση Πισσαρίδη, η οποία αποτελεί την κατευθυντήρια γραμμή της ΝΔ, θεωρεί τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις «ζόμπι» και φυσικά δεν προβλέπει καμία πιθανότητα ενίσχυσής τους.


Για όλους αυτούς τους λόγους δεν παρευρεθήκαμε στην προεκλογική φιέστα του κ. Χατζιδάκη θεωρώντας ότι τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές δεν θα εξυπηρετούσε η συνάντηση αυτή παρά μόνο τους προεκλογικούς σκοπούς της ΝΔ. Άλλωστε εκτός από τα στελέχη της ΝΔ δεν είδαμε –πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- φορείς της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας του νομού να παρευρίσκονται στη συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.