Ο ΑΒΡΑΜΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ υποψήφιος με τον Νικο Σταυρελη


Ο Γιώργος Αβραμιωτης εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος με την ειδικότητα του χειριστή πρέσας, από το 2000 έως σήμερα. Είναι απόφοιτος τεχνικού επαγγελματικού λυκείου Κορίνθου με ειδικότητα ηλεκτρονικού. Από το 1999 ασχολείται με ένα σπουδαίο χόμπι, τον ραδιοερασιτεχνισμό ως πτυχιούχος ραδιοερασιτέχνης με κρατικό πτυχίο από το 2004 με διακριτικό τίτλο SV3KAB.


Είναι μέλος και ταμίας της εθελοντικής ομάδας αποκατάστασης επικοινωνιών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με διακριτικό τίτλο Ο.Ε.Ρ.Π. (Ομάδα Εθελοντών Ραδιοερασιτεχνών Πελοποννήσου).

Αποτελεί μέλος της εθελοντικής ομάδας πρόληψης υποβοήθησης καταστολής σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με διακριτικό τίτλο ΖΕΥΣ.

Έχει εργαστεί σαν εικονολήπτης και τεχνικός ροής στην τοπική τηλεόραση και ραδιοφωνία από το έτος 2000 - 2004.


Γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1978 και είναι κάτοικος Περιγιαλίου της δημοτικής ενότητας Άσσου - Λεχαίου. Είναι δεκαπέντε χρόνια έγγαμος και πατέρας ενός ανήλικου τέκνου.

Όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά , γνωρίζουν ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος , όπου και όποτε του έχει ζητηθεί η βοήθεια του την έχει προσφέρει.

Έτσι και τώρα.

Η ωριμότητα, η πνοή για δημιουργία και η ανάγκη για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του χωριού, Κατόπιν προτάσεως από τον υποψήφιο δήμαρχο Κορινθίων κύριο Νίκο Σταυρέλη , τον έκανε να ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα.

Ο Γιώργος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Περιγιαλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.