Η 𝚷𝚶𝚲𝚼𝚭𝚶𝚼 𝚾𝚨𝚸𝚨 υποψήφια με την Μαρία Πρωτοπαππα 



Η Χαρά Πολύζου ζει στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Από το 2017  εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», στο γραφείο κίνησης , τμήμα λογιστηρίου ασθενών.

Το 2016 διορίστηκε ως μόνιμη υπάλληλος στο γενικό νοσοκομείο Αθηνών «ΓεώργιοςΓεννηματάς» . Από το 2011 έως το 2016 δραστηριοποιείτο επαγγελματικά  στη περιοχή των Αγίων Θεοδώρων διατηρώντας κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και μεταφοράς εμβασμάτων.

Φοίτησε στο ΤΕΙ Πειραιά, τμήμα ηλεκτρονικής και συνεχίζει ως 2οετής στο ανοικτό πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) στο τμήμα δημόσιας διοίκησης.

Συνέβαλε ουσιαστικά στην αναβίωση του εμπορικού συλλόγου των Αγίων Θεοδώρων , ενώ ταυτόχρονα στο χρονικό διάστημα 2011-2015 διετέλεσε αρχικά αντιπρόεδρος και στη συνέχεια πρόεδρος του συλλόγου προβάλλοντας τη περιοχή μέσα από διάφορες πανελλήνιες εκθέσεις , εκδηλώσεις καθώς και έκδοσης  τουπρώτου διαφημιστικού επαγγελματικού καταλόγου.

Το 2011 έλαβε μέρος στις εκλογές του επιμελητηρίου κορινθίας με την παράταξη του Β. Νανόπουλου (νυν δημάρχου Κορίνθου)  . 

Το 2010 συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Π. Παύλου καθώς και το 2014 όπου και κατέλαβε την πρώτη θέση στο κεντρικό ψηφοδέλτιο των Αγίων Θεοδώρωνενώ το 2019 συμμετείχε στις περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό του αντιπεριφεριάρχη  Γ. Δέδε. 

Στόχος της είναι ένας Δήμος με όραμα στη θέση που του αξίζει την.. πρώτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.