Μαρια Πρωτοπαππα . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ!



Για μια ακόμα φορά η δημοτική αρχή του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και οι άνθρωποι της επιμένουν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των πολιτών των Αγίων Θεοδώρων…

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν τις δημοτικές εκλογές και μετά από ένα δραματικό για την περιοχή καλοκαίρι…αποφάσισαν να συζητήσουν για το νερό.!!!

Η Τοπική Κοινότητα  Αγίων Θεοδώρων μετά από τόσες εβδομάδες προβλημάτων με το νερό συγκαλεί σήμερ Συμβούλιο για την κατάθεση προτάσεων σχετικά με το θέμα της λειψυδρίας.

Ποιος κοροϊδεύει ποιόν;

Τώρα θυμήθηκαν κάποιοι ότι πρέπει να γίνει  Συμβούλιο?

Αφού σπίτια έμειναν χωρίς νερό 5 και 10 μέρες,  αφού επιχειρήσεις αντιμετώπισαν μεγάλα προβλήματα, αφού πολλοί εγκατέλειψαν την πόλη των Αγίων Θεοδώρων, με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία, αποφάσισαν τη σύγκληση του Συμβουλίου.

Δυστυχώς όλο αυτό τον καιρό ακούγαμε διαβεβαιώσεις για την επάρκεια του νερού και μάλιστα έβγαζαν φωτογραφίες μπροστά από μονάδες αφαλάτωσης δίνοντας ελπίδες ότι όλα θα πάνε καλά. Ελπίδες που αποδείχτηκαν φρούδες.

Ως Μαυρογαλιούροι προσπάθησαν όλο το καλοκαίρι να κουκουλώσουν το πρόβλημα, την ανεπάρκεια και την αδιαφορία τους.

Ήξεραν ότι θα διψάσουν οι Αγιοι Θεόδωροι αλλά κοροϊδεύουν τους πολίτες.!

Στο δημοτικό συμβούλιο, στο τοπικό συμβούλιο και στην κοινωνία, τα προηγούμενα χρόνια προσπαθήσαμε, να συμβάλλουμε από τη θέση μας, με προτάσεις, στην επίλυση ζητημάτων

Μας λοιδωρούσαν απαντώντας ότι… δεν ξέρουμε τι μας γίνεται ή  ότι αυτά που λέμε δε γίνονται ή ότι δεν έχουμε ιδέα.

Η Δημοτική  Αρχή αυτάρεσκα μέσα στη αλαζονεία της αρνείται διαρκώς να ακούει, να προλαμβάνει και να λύνει προβλήματα.

Έτσι έρχεται τώρα στο τέλος του καλοκαιριού και λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές να ζητήσει τις προτάσεις μας.

Εμείς σαν «Δύναμη Δημιουργίας» θα κοινοποιήσουμε και θα αναλύσουμε τις προτάσεις μας, στο πρόγραμμα που θα καταθέσουμε, ενόψει των επερχόμενων και για αυτές θα κριθούμε από τους Δημότες. Όπως θα κριθεί και η θέληση αυτές οι λύσεις να γίνουν πράξη και όχι να είναι κούφια λόγια.

Σε αυτή την παρωδία δεν μπορούμε να συμμετέχουμε!

ΔΥΝΑΜΗ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.