Ο καιρος σήμερα

 


Η θερμοκρασία στη Θράκη θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 1, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 1 έως 8, στη Θεσσαλία από 3 έως 10, στην Ήπειρο από 1 έως 11, στη Στερεά από 3 έως 11, στην Πελοπόννησο από 4 έως 14... στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 10, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 5 έως 13, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 15, στις Κυκλάδες από 10 έως 14, στα Δωδεκάνησα από 11 έως 17 και στην Κρήτη από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Σημειώνεται ότι η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν δυτικοί 3 έως 5 μποφόρ και προς το βράδυ μεταβαλλόμενοι 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και τοπικά έως 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και από το απόγευμα από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.