ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΟΝΤΗΣ. ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ!!!

 


ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ.Θεόσκοτεινες γιορτάδες για μας τους ξεχασμένους από το Δήμο Κορινθίων .

Το μόνο συναίσθημα ο θυμός για όλους εσάς.Και ειδικά για σένα δήμαρχε.

Επακόλουθο του θυμού μας η οργή για τα τέσσερα αστέρια στην ΕπιδαύρουΑυτά περίσσεψαν δήμαρχε Από τον σπουδαίο προγραμματισμό σας, Γιατί άραγε τόση κοροϊδία στον τόπο μας.

Η σκουπιδοντενεκέδες ξεχαρβαλωμένοι με σπασμένα καπάκια οποίο περίσσευμα σε μας έρχεται,επικίνδυνοι Τις νύχτες Αθέατοι από τους οδηγούς Πανέτοιμοι για δυστύχημα,η μόνη γλαφυρή  εικόνα  οι γάτες που αναζητούν την τροφή τους κι εμείς πετάμε τα σκουπίδια από μακριά Φοβούμενοι επίθεση Από κάποιο ζώο, Καλή προπόνηση για μπασκεμπολίστες.

που είναι η παρέμβαση σας στην διάνοιξη του αιγιαλού από τα Μπετα στην περιοχή Αρβανιτη;καμμία , Οι ιδιοκτήτες μόνοι τους ανοίγουν τον αιγιαλό όσοι δεν θέλουν οι δεν έχουν χρήματα για την διάνοιξη περιμένουν το Δήμο αλίμονο ·

Η  εγκαταλείψη Του τόπου μας θεωρείται δεδομένη και λύση δεν μπορούμε να βρούμε μόνο ο χρόνος Που μένει για την λήξη της θητείας σας .


Καταργείται την αναπτυξιακή εταιρεία του δήμου το μόνο εργαλείο που θα μπορούσε χωρίς γραφειοκρατία να παράγει έργο και να βάζει Χρήματα στις τσέπες των ντόπιων συνεργείων.

Εγκληματική αυτή η πολιτική ενέργεια σας.

Καλή χρονιά σε όλους εσάς ευτυχισμένο Το 2022.

Για μας εδώ της ανατολικής Κορίνθιας Του Δήμου Σαρωνικού ο μεσαίωνας καλά κρατεί·-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.