Ο καιρος σήμερα


Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 8 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 4 βαθμούς), 2 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 4 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -1 έως 8 βαθμούς), 7 έως 12 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 4 έως 10 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, στα Δωδεκάνησα και στο Βόρειο Αιγαίο τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ και βαθμιαία στο Βορειοδυτικό Αιγαίο τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια τμήματα και χαμηλές θερμοκρασίες τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.