Ο καιρος σήμερα


 . Πρόσκαιρες, σποραδικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά θα σημειωθούν κυρίως στις Σποράδες, στην Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -10 έως 2 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -7 έως 5, στη Θεσσαλία από -3 έως 8, στην Ήπειρο από -4 έως 12, στην Ανατολική Στερεά από 0 έως 9, στη Δυτική Στερεά από 2 έως 11, στην Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 12, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 0 έως 6, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 2 έως 8, στις Κυκλάδες από 2 έως 10, στα Δωδεκάνησα από 8 έως 11 και στην Κρήτη από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το απόγευμα από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.