Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που προέκυψε από τις Αρχαιρεσίες της 20ης Φεβρουαρίου 2022, ανακοίνωσε η ΠΟμΑμεΑ Πελοποννήσου.

 


Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟμΑμεΑ Πελ.Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που προέκυψε από τις Αρχαιρεσίες της 20ης Φεβρουαρίου 2022, ανακοίνωσε η ΠΟμΑμεΑ Πελοποννήσου.

Η Κορινθία έχει την τιμή να εκπροσωπείται στη νέα Διοίκηση, από δυο μέλη του Αναπηρικού Κινήματος του Νομού. Τον Στάθη Ποτήρη, Ταμία Δ.Σ. του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Κορινθίας, ο οποίος εξελέγη στη θέση του Α' Αντιπροέδρου της ΠΟμΑμεΑ Πελ. και τη Βασιλική Αράπογλου, Πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου ΑμεΑ Κορινθίας, η οποία εξελέγη στη θέση της Αν. Οργανωτικής Γραμματέως της ΠΟμΑμεΑ Πελ.

Πρόεδρος της ΠΟμΑμεΑ Πελοποννήσου εξελέγη και πάλι, ο Νίκος Καραλής, παίρνοντας εντολή να συνεχίσει απρόσκοπτα το πλούσιο έργο του για το Αναπηρικό Κίνημα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα των Αρχαιρεσιών (20 Φεβ. 2022), η ΠΟμΑμεΑ πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας.

Αναλυτικά, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου έχουν ως εξής:


Πρόεδρος: Καραλής Νίκος

Α΄ Αντιπρόεδρος: Ποτήρης Ευστάθιος

Β΄ Αντιπρόεδρος: Λαμπρινάκος Σταύρος

Γενική Γραμματέας: Καρούνου Αθανασία

Αναπλ/της Γεν. Γραμματέας: Σπυρόπουλος Δημήτρης

Ταμίας: Προκόπος Δημήτρης

Αναπλ/της Ταμίας: Θεοδωρόπουλος Βασίλης

Οργ/κός Γραμματέας: Τζαβάρας Αθανάσιος

Αν/κη Οργ/κη Γραμματέας: Αράπογλου Βασιλική


Για την Ε.Ε.:

Πρόεδρος: Μιχαλόπουλος Σταύρος

Γραμματέας: Μποζιονέλος Γεώργιος

Μέλος: Πρεκεζέ Παναγιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.