Ο καιρος σήμερα


 Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 3 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 8, στην Ήπειρο από 2 έως 13 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 3 έως 13, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 13 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 7-9 μποφόρ, και από το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο αρχικά θα πνέουν άνεμοι νοτίων διευθύνσεων με εντάσεις έως 7 μποφόρ, αλλά από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 7 μποφόρ με γρήγορη μικρή εξασθένηση.

Ο καιρός στην Αττική 

Στην Αττική περιμένουμε βροχές και καταιγίδες και βελτίωση μέχρι το μεσημέρι.. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι με εντάσεις 5-6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.