Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ για τους φουσκωμενους λογαριασμούςτης ΔΕΗ.

 



Αυτό το βάρος των φουσκωμένων λογαριασμών της ΔΕΗ, των αυξημένων αποδείξεων του σούπερ μάρκετ, των υπέρογκων τιμολογίων του πετρελαίου θέρμανσης δεν μπορεί κανείς πολίτης να το σηκώσει. 


🔴Αυτό το κύμα της ακρίβειας που εδώ και ένα χρόνο φουσκώνει όλο και περισσότερο, σαν τσουνάμι, απειλεί να πνίξει κάθε εργαζόμενο. Κάθε μικρομεσαία επιχείρηση. Κάθε οικογένεια. 


✅Η μόνη ελπίδα που έχουμε για να επιβιώσουμε είναι να κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα στα δέκα χρόνια της κρίσης. Να δώσουμε και πάλι αυτή την μάχη ΜΑΖΙ. 


🔺Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας στηρίζει την πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου και της ΟΕΒΕ Κορινθίας να διοργανώσει το αυριανό συλλαλητήριο κατά της ακρίβειας. Καλεί κάθε εργαζόμενο, υπάλληλο, αγρότη, μικροέμπορο, μικρομεσαίο επιχειρηματία να ενώσει τις δυνάμεις του και να απαιτήσει από την κυβέρνηση ουσιαστικές λύσεις που θα δίνουν ανάσα και θα βάζουν ανάχωμα στην φτωχοποίηση. 


📍Δίνουμε όλοι, ραντεβού αύριο, στις 12.00 το μεσημέρι, στον Πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης, μπροστά από την Εθνική Τράπεζα.  


⚠️Γιατί μπορεί το πρόβλημα να είναι παγκόσμιο, αλλά οι λύσεις είναι Εθνικές.


🎯Από Συριζα - Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας για την αυριανή κινητοποίηση στην Κόρινθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.