Ο καιρος σήμερα

 


Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 9 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 3 έως 15, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 4 έως 14, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο από 4 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 16, στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 17, και στην Κρήτη από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό και στις Σποράδες θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν βορειοανατολικοί 4 έως 6 μποφόρ και από το μεσημέρι 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το μεσημέρι 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 έως 6 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 7 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το μεσημέρι 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.